__wf_reserved_decoratief
__wf_reserved_decoratief
Samen de wereld van morgen vormgeven
Met de Cradle to Cradle pionier en inovatiepartner
_EPEA

De grondleggers

_EPEA

Als pionier en innovatiepartner biedt EPEA wetenschappelijk onderbouwde oplossingen voor circulaire producten, gebouwen en steden.

Ons doel: een gezonde wereld creëren met schone lucht, bodem, energie en water. Wij zien duurzaamheid als een innovatiekans en hanteren hierbij het door ons mede-ontwikkelde Cradle to Cradle® (C2C) raamwerk. Hierbij worden materialen continue hergebruikt, zonder afval.

EPEA begeleidt bedrijven bij de transitie naar een duurzame, circulaire bedrijfsvoering met C2C als leidraad. Voor een wereld waarin ecologie en economie samengaan.

Start to

_re

Think

Het grote geheel kan niet bestaan zonder het zeer kleine; alles is met elkaar verbonden. Om duurzame en leefbare steden te creëren, hebben we circulaire gebouwen en producten nodig waarvan de materialen en chemicaliën gezond zijn voor mens en milieu. Daarnaast moeten deze materialen oneindig hergebruikt en gerecycled worden, met behoud van kwaliteit. EPEA overtreft huidige standaarden door samen met onze partners innovatieve concepten te ontwikkelen, van moleculair niveau tot het stedelijke niveau.

Sample LogoSample LogoSample LogoSample LogoSample LogoSample Logo

Start to

_STAY

Up2date

_Dit is het overzicht van onze diensten

_Constructie en meubilair

_Industriële producten

_Dataservices & software

_Automobiel en mobiliteit